Pagina's

woensdag 25 juli 2018

Count the Waves

Ook vandaag heb ik weer een strandkaartje om te laten zien.  Ik ben er nog steeds niet doorheen dus er volgen er nog meerdere. Al is het geen strandweer dan is het nog fijn aan het strand. Ook zonder zon is het heerlijk om de zee te zien en horen.


De kaart maakte ik met shape art Cascade van Dutch Doobadoo. De mal heb ik overgetekend op kraft, wit karton en designpapier "Eline's Ocean". De randen van het kraft en designpapier heb ik bewerkt met witte gesso.


De afbeelding heb ik achter de patrijspoort geplakt. De patrijspoort heb ik uit zwart karton gestanst en bewerkt met Inka gold zilver voor een antieke look. Onder de patrijspoort steekt het visnet uit. Bij het koraal staat de vuurtoren. Ertussen zit een zeepaardje en erop het stuurrad met anker. Op de "houten" wegwijzer heb ik de teksten gestempeld en ervoor een strandstoel gezet tussen de takjes. Bij de stoel ligt nog een zeester. Bovenaan vliegt een kokmeeuw.


Ik heb een dubbele kaart ervan gemaakt zodat tie kan blijven staan.  Aan de bovenkant van de voorzijde heb ik 1 cm verlengd en dat gerild en zo de achterkant eraan vastgeplakt.

Shape art Cascade 470.713.163

Een fijne dag!

Groetjes,
Tineke 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten