Pagina's

woensdag 11 juli 2018

It's a Girl

 Hallo allemaal,

Ik maak eigenlijk heel weinig babykaarten. Terwijl we toch echt superleuke babymallen hebben bij Dutch Doobadoo. Dus daag ik mezelf maar uit om hier toch meer mee aan de slag te gaan. Vandaag heb ik voor jullie een babykaart gemaakt met de Card Art mal Zuigfles.


Voor de opbouw van de kaart heb ik de Sketch Challenge #36 gebruikt.

Card Art Zuigfles
470.713.582

De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna heb ik de randjes iets bruin gemaakt met distress inkt. Dan is het designpapier aan de beurt. De binnenste maten op de mal heb ik overgenomen uit designpapier. Ook van Noor! Design en komt uit het superleuke stansblok Baby 6011/0384. Ook het plaatje komt hieruit. Is het geen schatje? Ook de labeltjes rechtsboven en Cutie patootie komen uit dit stansblok.

Dutch Paper Art Scatter Bows
472.948.017


Het plaatje heb ik op de blauwe Noor harten mal geplakt. Ook de rest van de mallen die ik gebruikt heb, zijn van Noor! Design.  Volgens de sketch moet er ook een strikje bij. En laten we bij Dutch Doobadoo een Paper Art vel hebben met diverse strikken. Dus dat was makkelijk kiezen. Eentje uitkiezen, uitknippen en opplakken maar. Ik heb de randjes wel iets bruin gemaakt.  En speciaal voor baby kaartjes hebben we de leuke Paper Art Baby. Ik heb hier de tekst It's a Girl uit gehaald en op het ribbelkarton geplakt. 

Dutch Paper Art Baby
472.948.031

Omdat de Paper Art heel fijntjes is, hebben we nu bij Dutch Doobadoo de lijmpen. In deze pen zit dezelfde lijm als in de grotere potten. Maar met een fijnere punt. Dus echt ideaal voor de Paper Art.

Dutch Doobadoo Lijmpen
870.001.001

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je een vraag? Stel hem gerust hoor! Dan wens ik je nog een hele fijne dag en bedankt voor je bezoekje aan ons blog.

Liefs,

1 opmerking: