Pagina's

dinsdag 24 juli 2018

Memorydex

Hallo,

Ben jij al besmet met de nieuwe rage?  Ooo het is zo leuk! Je leukste momenten vastleggen op kleine kaartjes, die je bevestigt aan je memorydex.  Helemaal leuk!  Dutch Doobadoo heeft een pakje van 25 kaartjes uitgebracht. Heel handig omdat je er direct mee aan het werk kunt. Ik heb nu drie kaartjes gemaakt waarbij ik Oxide inkt heb gebruikt. Zo leuk om mee te werken.


Voor het eerste kaartje heb ik eerst een achtergrond gemaakt met grijze oxide inkt. In het midden van het kaartje heb ik roze inkt verwerkt.  Daarna heb ik de steentjesmask van Dutch Doobadoo gebruikt met dezelfde grijze kleur inkt. Daarna heb ik een foto gebruikt. Deze print ik met mijn selphy printer van Canon. Wat ben ik daar blij mee.  Met een fineliner heb ik nog wat lijntjes op het kaartje gezet. Het paperclipje heb ik gemaakt met een stans, Hierop heb ik weer een klein roze hartje geplakt en een zwart rondje gezet. Met de tekst lachen is gezond vond ik het kaartje wel af. 


Voor het tweede kaartje heb ik een roze inkt gebruikt als achtergrond. Hierop heb ik verschillende stempels gebruikt. De afdrukjes heb ik ingekleurd met Faber Castell potloden. De tekstjes heb ik ook gestempeld. Daarna weer een lijntje met een zwarte fine liner en klaar was mijn tweede kaartje.


Het was vandaag een roze/grijze dag.  Alweer heb ik roze gebruikt als achtergrond. Wat is dit een leuke set op dit soort kaartjes mee te maken. Hierna heb ik een zwart wit foto gemat op grijs cardstock. Met de fine liner heb ik dit keer een stikrandje gemaakt en ook mijn derde kaartje is klaar. 
Ik heb de smaak te pakken dus ik ga snel weer verder met deze verslavende nieuwe hobby. 

Fijne dag nog. 

Groetjes Mirande

1 opmerking: