Pagina's

maandag 30 juli 2018

Flying

Hallo bloglezers.

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien waarbij ik de achtergrond gemaakt heb met de kleine hexagon gelli plate en acrylverf. Ik ben begonnen met een afdruk te maken van de hexagons. Dit heb ik gedaan door de acrylverf met een brayer op de gelli plate aan te brengen en dit, net als een stempel, op het papier af te drukken.Hierna heb ik met verf en diverse masks accenten hierop aangebracht. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de volgende masks:


De Dutch Mask Art Wyber (art. nr. 470.715.121).


De Dutch Mask Art A5 Geomatric Blocks (art.nr. 470.715.114)

Hier overheen heb ik m.b.v. een mask gesso aangebracht. Ik heb de Dutch Mask Art A5 Fabric (art.nr. 470.715.007) hiervoor gebruikt.


Ten slotte heb ik over dit alles heen nog wat stempels gezet, met zwarte verf gespaten met een dopje en witte verf 2 cirkeltjes gemaakt. De achtergrond voor de kaart vond ik zo klaar. Hier een detailfoto.


Omdat ik nog een accent op de kaart wilde hebben, heb ik met Versamark en embossingpoeder een vlinder gestempeld.  Hierover heb ik wat Color Burst gestrooid en hier water op laten druppelen. Doordat er over de stempelafdruk een laagje embossingpoeder ligt dat verhit is, hecht daar de Color Burst niet. 


En zo is deze kaart ontstaan.


Tot een volgende keer weer.
Groeten Hanny

2 opmerkingen: