Pagina's

vrijdag 13 juli 2018

Love my Mom

Hoi hoi,

Laats was het weer moederdag en daar heb ik dit doosje voor gemaakt. Met de Box Art Sophia mal van Dutch Doobadoo 470 713 045. Ik heb de basismal overgetrokken op paars cardstock. Daarna heb ik het doosje uitgeknipt en in elkaar gevouwen. Ik heb designpapier van Maja gebruikt. Daarna heb ik met een stans van My Favorite Things het woord mom uit creme cardstock gestanst. De randjes van de letters heb ik bewerkt met vintage photo distress inkt van Tim Holtz. 


Uit paars cardstock heb ik nog e n hartje gestanst. Verder heb ik nog een mal van een memoblaadje (creme cardstock), een bloemetjesmal en een blaadjesmal gebruikt.  Het woordje love is een stukje van een stans van Joy. Dit is een ronde stans, maar doordat ik alles om het woordje heb weggeknipt blijft alleen het woordje  Love over. 


Het doosje heb ik dicht gestrikt met een crème raffia draadje. Op de achterkant heb ik nog een label geplakt met daarop de tekst voor jou, dikke knuffel. Aan dit labeltje heb ik tule en een scrappers flosdraadje vastgemaakt. De tekst with love heb ik ook met een stans gemaakt, deze heb ik uit licht roze cardstock gestanst. 


In het doosje stop ik de lievelingschocolaatjes van mijn moeder. Ik weet zeker dat ze hier erg blij mee zal zijn. Ik hoop dat ik jullie weer een klein beetje heb kunnen inspireren want een zelfgemaakt moederdagcadeautje blijft toch altijd erg leuk. Ik wens jullie een hele fijne dag. Geniet nog even van dit heerlijke weer.Groetjes Mirande

1 opmerking:

  1. Heel mooi dossje heb je in elkaar geknutseld, de chocolaatjes zullen inmiddels wel op zijn.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen