Pagina's

zondag 29 juli 2018

Proost, 60 jaar

Hoi hoi,

Voor een jarige, die 60 is geworden is heb ik deze verjaardagskaart gemaakt. Ik heb hiervoor de Dutch Shape Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt 470.713.165.


Ik heb een grappige stempel van een oudere dame, die een glaasje rode wijn drinkt op de kaart verwerkt. Het afdrukje heb ik ingekleurd met Faber Castell potloden.


Ik heb designpapier gebruikt in combinatie met wit en blauw cardstock en kraft. Verder heb ik nog enkele tekststempeltjes gebruikt. Ik heb de cijfers slingers van Noor! Design op de kaart verwerkt.


 En met de alfabet slingers One of a kind Alfabet 6002/0799 heb ik de tekst hoera gemaakt. De slingers heb ik aan een touwtje gemaakt. Bovenaan heb ik met de Eyelet Decoration met de stempel en stansset Crafty Cocktail van Noor! gemaakt. Hierop staat de tekst proost. Door het gaatje heb ik nog een lintje en een touwtje gehaald.


De bubbels aan de linker zijkant zijn ook gemaakt met een stans. Deze heb ik gestanst uit glimmend wit papier maar dat is op de foto niet zo goed te zien. De rondjes die uit de stans komen heb ik  ook verwerkt op de kaart. Als extra bubbels.


De jarige heeft de kaart inmiddels ontvangen dus kan ik hem jullie ook hier laten zien. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Groetjes Mirande

1 opmerking: