Pagina's

donderdag 3 maart 2016

Workshop Paasmandje - Knotsgekke Kaarten én Scrapdagen in Zwolle

Vandaag laat ik jullie een Paasmandje zien. Dit mandje is gemaakt met een nieuwe mal van Dutch Doobadoo die pas begin maart in de winkels zal liggen. Ik mocht er alvast mee aan de slag, omdat ik dit als workshop uit mocht werken voor de Knotsgekke Kaarten én Scrapdagen in Zwolle.

Wij zijn daar weer 3 dagen aanwezig, ons standnummer is op moment nog niet bekend. Wij hebben zoals bij alle beurzen weer de hele collectie Dutch Doobadoo bij ons. Dit keer hebben wij in plaats van een demo een workshop. Bij de workshop ga je dit Paasmandje maken. Aan het einde van de workhop krijg je ook de Dutch Doobadoo mal van het Paasmandje mee naar huis twv € 4,95.

Inschrijven voor de workshop dien je VOORAF te doen via onze webwinkel:

* Donderdag 10 maart:

* Vrijdag 11 maart:

* Zaterdag 12 maart:

Onder alle inschrijvingen voor de workshops verloten wij ook 3 GRATIS ENTREEKAARTEN!
De winnaars worden een week voor de beurs bekend gemaakt.


Bij dit paasmandje gaan we werken met het Floral Paperpad van Noor! Design. De tekst komt ook van een clearstamp 6410/0069 van Noor! Design.


Verder verwerken we nog wat Paper Art Eieren op het paasmandje, een Vintage Flourishes takje van Noor! Design en de rolroosjes van Noor! Design.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Eieren 

Wil je het Paasmandje weggeven? Dan kan je er ook een zakje met Paaseitjes in stoppen.


Wie komt er gezellig workshoppen bij onze stand? De eerste inschrijvingen zijn alweer binnen. Wil je meedoen? Geef je dan snel op.


Wie weet tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten