Pagina's

zaterdag 26 maart 2016

Spring

Hallo allemaal,

Je kent het vast wel. Dan ziet het er grijs uit buiten en lijkt het net alsof het nog heeeeel lang duurt voordat het lente wordt. Dat had ik dus ook. Tja, dan is er maar 1 oplossing. Dan halen we de lente maar naar binnen. Ik heb dus deze voorjaarskaart maar gemaakt.


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Fantasy 470.713.133 gebruikt. De grootste maat heb ik overgenomen op kraft papier. Een maatje kleiner uit wit cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier. Die komt van het paper bloc Buddy Spring van Noor! Design.


Ik wilde het plaatje met de hyacinten niet zomaar op een mal plakken (beide trouwens van Noor! Design). Dus heb ik 2 vierkanten (helaas weet ik niet de maat meer) gesneden uit kraft en wit cardstock. Deze heb ik dan gemat met designpapier. Na wat heen en weer schuiven heb ik ze links schuin op elkaar geplakt.  Daarna het plaatje en de mal hierboven op geplakt. Zo krijg je heel eenvoudig een ander effect.


En dan begint het oppimpen van je kaart. En hoe leuk is hiervoor de Dutch Doobadoo Paper hiervoor te gebruiken. We hebben diverse Paper Art, waaronder de Paper Art Spring 472.948.037. Ik heb hiervan de brievenbus gebruikt. Nu hoor ik je denken: die zijn toch wit en de brievenbus is rose? Dat klopt. 


Je kunt de paper art wit laten, maar je kunt ze ook kleuren in de kleur die je wilt. Ik heb deze met een roze copic stift gekleurd. Maar je kunt uiteraard ook andere kleurmiddelen gebruiken. En wat denk je van versamark en dan embossingpoeder erover strooien? 


Dit verhit je dan weer met de heattool. Dan krijg je ook echt een heel leuk effect. Linksboven heb op het vierkant nog parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen wit 870.003.010.


Ook deze 2 lieve kleine eendjes komen uit de Paper Art Spring. Je kan ze gewoon ergens opplakken. Maar ik vond dat ze wel wat aandacht mochten hebben. Dus heb ik ze op het kleine labeltje van Noor! Design geplakt. Ze pasten er precies op. En deze eendjes heb ik gewoon wit gelaten. Op kraft papier vind ik dan wit mooier. 


En dan hier nog een keer de gehele kaart. Superleuk dat je ons blog hebt bezocht en ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. 

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten