Pagina's

vrijdag 19 juni 2015

Sun,Sea and Serenity

Hoi allemaal.

Vandaag laat ik jullie een gezellige vissenkom zien de Dutch Card Art - Vissenkom. Eerst heb ik op stevig wit cardstock de vorm van de vissenkom overgetrokken. Daarna de binnenkant met een vel van Prima marketing bekleed.De voorkant van de vissenkom heb ik helemaal eruit gesneden, je houd nu alleen een kleine rand over, in de vorm van de vissenkom.Als eerste heb ik met de Dutch Mask Art - Golven en Structure Paste Smooth , de bubbels op het papier gemaakt. Dit laat je goed drogen voor dat je verder kan gaan, ik heb de heattool erop gezet en mijn bubbels kwamen omhoog ,wat een super leuk effect geeft.


Heb de buitenste rand met frantage bewerkt ,dit geeft een leuk glim effect. De wierslierten uitgetekend en geplakt over de bubbels, zo lijkt het net of de bubbels erachter langs komen. Uit de kleine Ovaal mal van Noor Design zitten hele mooie fijne swirls deze heb ik ook bewerkt met frantage en over het wier speels geplakt.


De afdrukjes zijn van Some odd girl en ik heb ze ingekleurd met verschillende blauwe distress kleurtjes. Verder de kom opgebouwd met stansjes van Noor design , zeester en schelp, echte schelpjes en pareltjes.


Wat ik dus als aller laatste heb gedaan is een mica raam achter de voorkant geplakt zo dat het een echte vissenkom lijkt. De boven rand van de vissenkom vast geplakt en met een knijper met een gestempelde vis erop, die samen met een mooie tekst het geheel afmaken.

870.000.000 Dutch Doobadoo Structuurpasta 250 ml

Ideaal hoor structuurpasta en je ziet hoe leuk het effect er mee is!

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten