Pagina's

zaterdag 13 juni 2015

Mixed Media

Ik ben aan de slag gegaan met een Mixed Media project waarbij ik weer diverse basisproducten van Dutch Doobadoo heb gebruikt.


Dit keer is het een label geworden. Als eerste heb ik de label in een laag gesso van Dutch Doobadoo gezet. Dit even droog gefohnd en daarna structuur aangebracht met de Dutch Doobadoo Structuurpasta en de Mask Diamonds. Dit heb ik ook weer droog gefohnd met de heattool.Daarna begin je met het decoreren van je label. Ik heb voor de tekst "Spring Fever" de Greyboard art van Dutch Doobadoo gebruikt. Verder zie je nog wat houten ornamentjes van CraftEmotions. Het grote blad en de kruiwagen zijn gemaakt van lichtgewicht klei.

870.002.010 Gesso Wit 250 ml

Ik heb alles vastgeplakt met een lijmpistool, dan zit het heel snel en goed vast. Daarna heb ik alles in een laag Gesso van Dutch Doobadoo gezet. Dit weer droog gefohnd en daarna op kleur gebracht met de verf van Creall. Van deze verf heb ik zelf spray gemaakt. Ik heb hiervoor de kleuren Deep Purple en Metallic Zilver gebruikt. Nadat ik alles goed op kleur had heb ik nog wat accenten aangebracht met Inka Gold - Silver.


Hier het hele resultaat. Ik vind m helemaal leuk!

492.002.001 Greyboard Art Hello Sunshine A6

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten