Pagina's

zondag 21 juni 2015

Relax and eat Ice cream


Hoi allemaal,

Vandaag een kaartje met het nieuwste Dutch Doobadoo Shape Art IceCream. Dat ik deze shape zag wist ik meteen ik maak er een easelkaart van. Maar in plaats het heel knallend te maken heb ik gekozen voor rustig papier van Prima marketing.

Als eerst heb ik op wit cardstock 4 ijsjes uitgetekend en geknipt vervolgens maak je een easel kaart met een ijsje (een dubbele kaart).


 Hier onder zie je hoe dat in elkaar zit , normaal bouw je een easel vanaf de voorkant ik heb nu gekozen voor steun aan de achterkant, je hoeft er niet veel aan te doen het blijft zo staan.


Als je alles bekleed heb , ik heb dan roze tule tussen de ijsbollen geplakt. Kan je de ijsjes over elkaar laten plakken , begin van achter naar voren. Als dit goed vast zit kan je verder de kaart versieren , ik heb nu echt gekozen om het niet te druk te doen , mij kennende. Maar ik wilde juist de ijsjes goed laten zien, dus op de bolletjes wat leuke gekleurde steentjes geplakt.Het tekstje RELAX is Greyboard A6 Maritime. Het woordje bewerkt met witte gesso nadat dit droog was heb ik met Accents Gloss het verder bewerkt, duurt wel even voordat het droog is maar het resultaat is super leuk.

            

Het afdrukje is van Some odd Girl, ik vond haar hier goed bij passen met haar ijsje in haar hand. Ik heb haar gekleurd met distress inkt en op het bolletje van het ijsje heb ik crackle paint gebruikt.


En nu is het tijd voor een ijsje!
XXXDe gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten