Pagina's

zondag 28 juni 2015

Smak

Hallo  allemaal,

In het assortiment van juni van Dutch Doobaboo zit een ovale Shape Art mal. Ik vind zo'n ovaal een prettige basismal om mee te werken.


Hier heb ik de mal omgetrokken op Kraft en daarna een maatje kleiner op een unikleur vel. Het afdrukje is van Magnolia en ik heb Tilda ingekleurd met Distressinkt en Twinkling H20's


Daarna gestanst met de ovaal van Spelbinder en deze gemat op de scalloped Ovaal van Spelbinder. Dit geheel met foam op mijn kaart geplakt. Heb er wel een doily ondergedaan.

.  

Aan de andere kant de Card Art mal Ice cream gebruikt. De verschillende onderdelen op verschillend papier overgenomen. Voor de hoorntjes Kraft en voor de gekleurde gedeelten het  Studio Light Uni vel.

470.713.120 Dutch Doobadoo Shape Art Ovaal

Bovenop met wat liquid snow een soort van slagroom gemaakt. En de kersjes bovenop komen uit mijn Kerstdoos. De tekstlabel is van DDBD en hiervan heb ik het randje bewerkt met witte chalk. De vlinders  zijn ook gestanst uit het Uni vel. Een keer de voorkant en een keer de achterkant. Deze twee op elkaar geplakt en wat hotfixsteentjes erop.


Bovenaan een stans gedaan. Deze heb ik wat liquid pearls gegeven. Eronder zit een papieren strik.


Als laatste mijn bloementoef die ik voorzien heb van een swirl.

470.713.112 Dutch Doobadoo Shape Art IceCream

Ik dacht het mooie weer komt eraan dus op naar het ijs!

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten