Pagina's

zaterdag 20 juni 2015

Label lost at Sea

Hallo allemaal,
Na het succes van de van de shape art label mal is hier nu een vervolg op gekomen. Een mooi slank label waar je weer oneindig projecten mee kunt maken .

Ik heb hier het grootste label omgetrokken op creme cardstock en beplakt met designpapier. Daarna heb ik met een recht stuk design papier een soort van vlop erop gemaakt en daar weer een kleinere tag ingemaakt. Zo maak je de pocket kaart . De sol fans herkennen dit vast nog wel van een sol uit het verleden.


Bij deze collectie is ook een prachtig vel paperart uitgekomen, helemaal in strand sfeer. Paperart kun je makkelijk een kleurtje geven maar ik heb er deze keer voor gekozen het enkel wat aan de randjes te bewerken met was distress inkt walnut stain.


Het prachtige zeepaard is een stempel uit de Noor collectie under the sea. En pas perfect hierbij! De kleine paperart zeepaardjes uit t vel zijn zo lief tussen de schelpen en de rest van de frutsels !Ze geven net dat fijne accentje op je werk.

470.713.125 Shape Art Frames Label    472.948.025 Laser Paper Art A5 Nautical

Ik ga snel weer verder want er is nog genoeg te knutselen.
Liefs,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten