Pagina's

donderdag 25 juni 2015

Mixed Media Love

Vandaag laat ik jullie weer een Mixed Media project zien, deze keer is het een canvas van 20 x 20 cm. Als eerste ben ik begonnen om het canvas in een dunne laag Gesso van Dutch Doobadoo te zetten. Daarna ben ik er structuur op gaan werken met 2 verschillende masks van Dutch Doobadoo; de Sun 026 en de White Flowers 040. Hiervoor heb ik de Structuurpasta gebruikt van Dutch Doobadoo gebruikt.


Daarna over het midden een stuk breed wit kant geplakt. Over dat kant heb ik een stuk ribbelkarton van Joy! Crafts geplakt, dit heb ik aan de zijkanten gewoon afgescheurd. Op dat ribbelkarton heb ik wat jute touw geplakt. Daarna de basis eerst weer in de Gesso gezet.


Toen dat in de Gesso stond heb ik de rest van de decoratie erop geplakt. Hiervoor heb ik diverse klei figuurtjes gebruikt, een bierdopje, metalen blaadjes en wat roosjes.


Ook nog wat houten letters van CraftEmotions erop verwerkt. Daarna de laatste dingen nog weer in de Gesso gezet en begonnen met het op kleur brengen van het canvas. Hiervoor heb ik de Creall verf gebruikt, hier heb ik zelf een spray van gemaakt.

870.000.000 Dutch Doobadoo Structuurpasta 250 ml        870.002.010 Gesso Wit 250 ml

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten