Pagina's

maandag 22 juni 2015

Baby boy


Wat een super leuke baby collectie  hebben we toch!  Ik heb op deze kaart diverse producten uit de collectie gebruikt. Als basis ben ik begonnen met de nieuwe shape art mal. Dit ovaal is echt super handig en mag zeker niet aan je collectie ontbreken! Ik heb de grootste maat gebruikt als basis en een randje kleiner om het te bekleden met design papier.


Deze keer heb ik mijn afdrukje niet gekleurd. Maar met witte Stazon gestempeld op kraft cardstock. Ik vind dit een erg leuk effect hebben. 

472.948.031 Dutch Doobadoo paper Art Baby

De mooie tekst baby boy is paper art van Dutch doobadoo. Wat zijn de letters mooi sierlijk en fijntjes. De paperart heb ik wit gelaten deze keer maar natuurlijk kun je ook een kleurtje geven.


Rond om mijn kaartje heb ik dotjes gemaakt met de perlen pen. Deze parlemour verf heeft een heel mooi dun tuutje waardoor je heel gemakkelijk kleine puntjes maakt op je werk. Als dit droog is zijn het net kleine halve pareltjes.


D de cardboard spenen van Dutch doobadoo. Ik heb ze hier samen gebonden met een touwtje en een likje verf en inkt gegeven.

470.713.120 Dutch Doobadoo Shape Art Ovaal

Deze kaart laat zien hoe leuk je de nieuwe spulletjes weer allemaal kunt combineren met elkaar en er een leuk geheel van kunt maken.

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten