Pagina's

maandag 1 december 2014

Droom

Hallo allemaal,

Nog een paar weken en dan is het al kerst. Droom je al van een witte kerst? Ik stiekem al wel hoor hihi.  En ach, dromen moeten er zijn. Ook al komen ze niet altijd uit. Daarom vond ik deze label zo toepasselijk voor dit kersttafereeltje. 

We hadden laatst een heel gezellige DT dag van Dutch Doobadoo. Een verslag hiervan hebben jullie al kunnen lezen op dit blog. Heb je het nog niet gelezen? Je kunt het nog terugvinden in het archief hier. Marianne had een hele gave workshop bedacht met de nieuwe MDF huisjes 5 luik. Dit is een set van 5 verschillende huisjes in verschillende maten. Dit is dan mijn creatie geworden.


Ik ben niet zo snel, en heb hem thuis afgemaakt haha. De huisjes heb ik eerst wit gemaakt met gesso en daarna beplakt met kerst designpapier van Maja Design. Bovenop het huisje heb ik de foamball clay van Craft Emotions geplakt. Echt heel gaaf spul dit zeg!


Deze foamball clay heb ik ook rondom de Dutch Label art geplakt. Nou ja geplakt, je gebruikt dus geen lijm, maar kneed het er eigenlijk rondom heen. 

Label Art - A4 - Everyday NL

En wat zijn die Dutch Label Art toch handig. Kant-en-klare labels met teksten in het Engels en Nederlands. Ook hebben we een kerst Label Art met witte letters. Zoooo gaaf!  Je drukt ze gewoon uit het vel en op je kaart plakken. Je kan natuurlijk ook de randjes bruin maken. 


Ken je die leuke Paper Art Kraft bankjes? Zooo leuk hè. Ook heel makkelijk in gebruik. Niks geen stansmachine. Gewoon uit het vel knippen en opplakken. Bij dit tafereeltje heb ik er nog sneeuw opgedaan. Dit heb ik ook gedaan op de Paper Art Kraft Fences. Het lijkt net winter zo.


Zie je die losse steentje op het huisje? Dat zijn de nieuwe Softboard Loose Bricks. Je maakt ze voorzichtig los uit het vel en opplakken maar. Voordat ik ze opplakte, heb ik de randjes nog even wat bruiner gemaakt.

Dutch Doobadoo - Dutch MDF Art - 5luik

Achter het raampje heb ik de Paper Art border gebruikt als gordijntje. En bij een kerstcreatie mag natuurlijk ook de Paper Art Sneeuwkristal niet ontbreken. Ze zijn zo gedetailleerd. Dat krijg je nooit zo met een stansmal. De enige stansmallen die ik gebruikt heb zijn de rendieren van Noor! Design. Zo zie je maar dat je met weinig of helemaal geen stansmallen ook creaties kunt maken. En dan zijn de Paper Art wel handig. 

Dutch Doobadoo - Dutch Softbord Art - Loose Bricks


En natuurlijk mochten de lampjes ook niet ontbreken. Ik heb er 2 foto's van gemaakt met lampjes aan. Bij de ene foto was het nog niet echt donker en bij de andere dus wel. En dan zie je de lichtjes wat beter.


Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.  Ik vond het in ieder geval heel erg leuk om dit te maken. En ik ben ook wel heel benieuwd naar jouw creatie met de huisjes. Want er zijn heel veel mogelijkheden ermee. Zien we ze straks in onze Facebook Groep? Wel doen hè. Want wij vinden het echt heel erg leuk om te zien wat je allemaal maakt met de Dutch Doobadoo produkten. 

Ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Dat vinden we helemaal niet erg. We helpen je graag.

Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

1 opmerking: