Pagina's

woensdag 10 december 2014

Dat verdient een....

Hallo bloglezers,
vandaag weer een "gewoon" Magnoliakaartje als inspiratie. De Dutch Doobadoo label Art  labels gebruik ik vaak, ze hebben mooie teksten en leuke vormen. Dit zijn van die dingen waarmee je lekker snel je kaart van een wens kunt voorzien. Mijn met Copics gekleurde Tilda staat op een vorm kaart die ik maakte met een Shape Art Squares van DDBD.


Als designpapier nam een wat ouder Magnoliapapiertje, omdat ik die kleur cyclaam zo gaaf vind. Tilda knipte ik uit met een heel klein wit randje, daarna heb ik haar met foamtape op een vierkante Noormal geplakt. De Noor vlinderrand heb ik "om het hoekje"geplakt, verder gebruikte ik grote bladstansen van Noor en takjes van JoyCrafts.


Je ziet hier het mooie tekstlabel, zo mooi met bruin geprinte tekst er op. Op dit moment zijn er twee soorten rolbloemstansen van Noor te koop, beide set bestaan uit een grote en een kleine stans. Ik heb er een hele serie van die vier uitgestanst en ben er een avond voor gaan zitten om alle bloemen in elkaar te rollen.


 Lekker handig, als ik nu de bloemen nodig heb, pak ik ze uit mijn voorraad. Ik heb hier 6 gebruikt, in het midden steeds een parel gelijmd, voor deze klussen  neem ik een klein lijmpistool, Hier zie je ze wat duidelijker. Ik heb ze dit keer vrij strak opgerold, doe je het losser, dan krijg je een andere bloem.


Ik wil je de gebruikte Copic kleuren niet onthouden, hier komen ze
Huis E000-00-11-13-R21
Haar E21-25-29
Jurk BG70-72-75
Cyclaam RV 52-63-66-66
Groen BG 90-96


Ik hoop je snel weer te zien.
Groet Diny
2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje!
  De vorm is erg leuk, geeft de kaart meteen net wat extra!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieverdje, mooie bloemen en bijpassende tekst...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen