Pagina's

woensdag 24 december 2014

Adventskalender

Zoals jullie wel weten ben ik niet alleen fan van kaarten maken, maar vind ik het ook onwijs leuk om MDF projecten te maken en tafereeltjes te maken. Zie je hoe strak de cijfers op de bakjes zitten? Hiervoor heb ik de Structuurpasta van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze werkt echt heel fijn en heel egaal.


Deze keer heb ik weer een iets groter project gemaakt, namelijk de MDF Adventskalender. Dit is een heel leuk setje van een MDF kastje en 2 stencils / malletjes. Met deze malletjes kan je dus zelf de bakjes maken en de 24 cijfers. Voor de cijfers heb ik 24 rondjes uit Kraft cardstock geponst, het stencil met de nummers erop gelegd en met de Dutch Doboadoo Structuurpasta de cijfers erop gemaakt. Zo liggen ze er mooi iets dikker op.


Rondom de bakjes en de cijfers heb ik nog wat witte Crackle Paint gesmeerd.


Bovenop zie je nog een mooi tafereeltje. Hier heb ik wat houten huisjes en boompjes van Craft Emotions op verwerkt. Verder wat mos en de prachtige "Sprig with Berries" van Elizabeth Craft Designs. Ook hierop heb ik wat witte Crackle Paint gesmeerd.


Zoals je kan zien heb je 2 kanten, aan de voorkant zie je bakje 1 t/m 12 en de achterkant 13 t/m 24. Heb ook nog wat kerstballen verwerkt op het tafereeltje.


Aan de zijkant heb ik de IJspegels en de IJskristallen van Noor! Design gebruikt, deze zijn gestansd uit Glitterpapier van Joy. Verder het MDF raam van Dutch Doobadoo. Hierachter heb ik wat Kraft cardstock geplakt en daarna wat witte Crackle Paint er overheen gesmeerd.

  


De Softboard Art "Loose Bricks" staan er ook wel leuk bij hé? Op de steentjes heb ik wat Snow Tex gesmeerd, dit ligt er iets dikker bovenop.


Aan de andere zijkant nog een Vintage plaatje, deze heb ik verwerkt in het frame 6002/0356. De tekst is "Walking in a Winter Wonderland" is geknipt uit het designpapier van Maja Design - Vintage Frost.

Ik hoop dat ik jullie met deze Adventskalender kan inspireren.
Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten