Pagina's

zondag 28 december 2014

Liefs

Hallo allemaal,

Wat komen er elke maand toch mooie artikelen uit van Dutch Doobadoo. In november was het deze gave Card Art Window 470.713.300. Ik vind  'm geweldig! Zo snoezig die luikjes met de hartjes. Ik heb er deze creatie van gemaakt. 


Ik ben begonnen met de Shape Art mal Square 470.713.100. Die heb ik uit dubbelgevouwen Kraft papier omgetrokken en uitgeknipt. Let op: leg de mal iets boven de dubbelgevouwen rand. Zo krijg je dan een dubbele kaart. Ook de mal heb ik uit Kraftpapier geknipt/gesneden. 


De achterkant beplakt met designpapier en de stempel van CraftEmotions. Achter de ruitjes heb ik die leuke Paper Art border 472.948.020 geplakt. Leuk om als randje te gebruiken, maar ook als gordijntjes staan ze erg leuk!


 Op de luikjes heb ik de Softboard Art Loose Bricks 478.007.014 geplakt. Ohhh die zijn zo leuk om te gebruiken! Ook op de MDF huisjes staan ze erg gaaf. Ze geven net dat leuke "steen" effect. De randjes heb ik nog iets bruiner gemaakt. En in de hoeken vind je de Paper Art Corners 472.948.004.


Bloemen horen er gewoon bij op een kaart (tenminste bij mij haha). En daar horen natuurlijk de Kraft Art Leaves 479.002.008 bij. En zie je het leuke hartje? Deze is van de Paper Art Hearts 472.948.001. En die passen ook zo leuk bij de nieuwe December Love Collectie!


Onderaan het venster heb ik nog wat curly mos geplakt. En hierin ook weer een leuk Paper Art hartje. En bovenop, precies voor de ruitjes, heb ik de Paper Art Flowers  geplakt. 

Dutch Doobadoo - Paper Art A5 - Flowers

Ik heb ze wit gelaten, maar je kunt ze elke kleur geven die je wilt. Dit kan ook met elk kleurmiddel, zoals potloden, stiften, PanPastels, Sennelier enz. enz.


En dit is de achterkant zoals je die door het raampje ziet.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Window

Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! En natuurlijk hopen wij jouw creatie met de Dutch Doobadoo artikelen tegen te komen in onze Facebook Groep. 

Ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!
Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:1 opmerking:

  1. Wat een supermooie creatie .... zo'n kaart is toch echt wel een geschenk op zich ... Heel mooi ook met de hartjes binnen het raampje ... Supermooi vind ik ze ...
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen