Pagina's

vrijdag 5 december 2014

Winter Wonderland

Marianne Reijgersberg had voor op onze Dutch Doobadoo DT dag een leuke workshop bedacht, we hebben met z'n allen wat gemaakt met het nieuwe MDF 5luik van Dutch Doobadoo. We hebben hier een prachtig tafereeltje van gemaakt.


De huisjes komen eind deze maand uit bij Dutch Doobadoo. We hebben deze met ons lijmpistool op een plateau geplakt. Het designpapier komt uit het paperpad Winter Wishes 6002/0306 van Noor! Design. Het plateau heb ik bedekt met wat mos en tillantia.


De ornamentjes bovenaan had Marianne meegebracht, die zijn van klei gemaakt. De steentjes zijn gemaakt met de mal van Bille 6002/0337 . Het witte effect heb ik gemaakt met Crackle Paint White. De vensterbankjes had Marianne bedacht, dit doe je door een halve cirkel uit karton te knippen / stansen en deze vast te plakken. De bloempot is gemaakt van ribbelkarton van Joy! Crafts.

Dutch Doobadoo - Dutch MDF Art - 5luik

Voor het huisje staan de prachtige rendieren van Noor! Design, 6002/2029. 


 Hierop heb ik met de spatel al deppend wat structuurpasta aangebracht en daarna bewerkt met Distress Inkt. Op het dak en op de raampjes heb ik wat Snow Tex gesmeerd.


De Kraft labels staan er ook wel erg mooi bij hé? Deze heb ik iets verkreukeld, wat Crackle Paint white op gesmeerd en losjes opgeplakt.


Ik heb er ook wat lampjes op verwerkt, het ziet er in het donker wel erg leuk uit hé? Vond het een geweldig idee van Marianne, erg leuk om te maken.

Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth 250ml

Ik hoop dat ik jullie met mijn uitwerking ook weer kan inspireren.1 opmerking: