Pagina's

maandag 8 december 2014

Christmas Spirit

Hallo allemaal,

"Oh denneboom, oh denneboom, wat zijn je takken wonderschoon" Nog even en dan horen we de kerstliedjes weer op de radio. Ik vond dit liedje wel toepasselijk voor de Dutch Doobadoo MDF Art Tree Set 460.440.090. Een hele leuke set met een houten plateautje erbij. Super voor een kersttafereeltje.


Eerst heb ik de kerstbomen overgenomen op het prachtige design papier van Maja Design. Na het opplakken van het designpapier heb ik de mask Screen of Stars 470.715.031 gelegd. 

Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth 250ml

Op de grote kerstboom heb ik dit ingesmeerd met de Dutch Doobadoo structuurpasta en de kleine met Inka Gold mintgroen. Op de randen van de kerstboom heb ik foamball clay van Craft Emotions gelegd. Dit droogt vanzelf op en zit dan ook vast op je creatie. De digi heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier en daarna uitgeknipt. 


Wat zijn die Cardboard Art Gingerbread poppetjes 472.309.008 toch leuk. Met een molotow marker heb ik het gezichtje en de andere lijntjes getekend. De Paper Art lantaarn 472.948.011 heb ik eerst op de Versamark gedrukt, Zing metallic koper poeder erover gestrooid en verhit met de heattool. Dan krijg je die mooie koperkleurige glans.

 Dutch Cardboard Art - Gingerbread  Dutch Kraft Art - Wood fences

En dan is er ook nog de Dutch Doobadoo Paper Art ijskristallen 472.948.003. Die heb ik bovenop de kerstboom geplakt met een rode parel in het midden. Zulke fijne en gedatailleerde ijskristallen, dat krijg je nooit met een stans. Echt heel gaaf!

Laser Paper Art - A5 - wit - Lantarns  Laser Paper Art - A5 - wit - Snowflakes

Achter het rode rendier van Noor! Design zie je de Kaft Art Wooden Fences 479.002.007. Links vooraan heb ik ook zo'n hekje geplakt. Wat 3D sneeuw van Viva erop gesmeerd en zo krijg je een iets winters uiterlijk. En als we het toch over winter hebben, gelijk ook die leuke Noor! Designmal Winter voor het hekje geplakt. Deze heb ik 2 x uitgestanst en wat schuin op elkaar geplakt.


En als het toch sneeuwt, dan sneeuwt het natuurlijk ook op die leuke Label Art 474.007.004. Ja, ik ben echt fan van deze labels. Altijd een leuke tekst voor het uitkiezen. Uit het vel drukken en opplakken maar. De randjes heb ik eerst nog iets bruin gemaakt. 


En bij zo'n tafereeltje mogen de lichtjes uiteraard niet ontbreken. Bij de Action gelijk maar een voorraadje aangeschaft. Ook komt daar de tak met de rode besjes vandaan.


En toen het nog iets donkerder was, nog maar een fotootje gemaakt.

Dutch MDF Art - Tree set

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen, stel ze gerust hoor! Dit kan o.a. hier, maar ook in onze Facebook groep. Je krijgt altijd antwoord van ons. Want wij helpen je graag!


Liefs,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:Geen opmerkingen:

Een reactie posten