Pagina's

vrijdag 19 december 2014

Snow Fun

Oo wat is dit geweldig leuk om te maken! Lekker kliederen met gesso, structuur pasta, foam klei, en nog veel meer. Eerst heb ik de bomen in de structuur pasta gezet en met een dikke kwast de structuur erin gebracht. Dit laten drogen en onder tussen de huisjes aan de zijkant met gesso gedaan en toen beplakt met papier.


Met de glitter foam klein heb ik sneeuwrandjes gemaakt , ook aan de bomen. De steentjes heb ik her en der op de huisjes geplakt en ook die bewerkt met sneeuw.

Dutch MDF Art - Tree set           Dutch Doobadoo - Dutch MDF Art - 5luik

 Het plateau( pronty) heb ik ook wit gemaakt met gesso. Toen dat droog was heb ik de huisjes en de bomen met de lijmpistool vast gemaakt. Heb wel kleine restjes hout erachter geplakt voor wat meer stevigheid.


Toen heb ik moss erop geplakt( ook met lijmpistool) en begonnen met het opmaken ervan. Natuurlijk mogen mijn favorieten rendiertjes niet ontbreken en ook een sleetje met bosje hout erop  met her en der denneapels en sneeuwballen. Ook het hekje moest natuurlijk besneeuwd worden en ook die is met de lijmpistool vast gezet.Als laatste heb ik een streng lampjes (40) van de action door het hele gebeuren verwerkt en dit alles staat te pronken op de kast.. Heb alweer nieuwe huisjes en boompjes besteld want ik ga nog meer maken!

Dutch Kraft Art - Wood fences

Een fijne dag nog allemaal!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten