Pagina's

zondag 30 november 2014

Boodschappen Lijst SOL !

Zoals eerder gemeld gaan we woensdag 10 december weer een Scrap Online organiseren en we hopen natuurlijk dat je gezellig mee gaat doen.


Voor diegenen die het de vorige keer gemist hebben. SOL staat voor Scrap Online. Dit betekent dat we online, gezamenlijk met alle deelnemers die mee doen, hetzelde project gaan maken. Wat dit project is blijft een verrassing. Je krijgt om de zoveel tijd vanaf 20.00 uur een aanwijzing en die voer je uit.

De aanwijzingen worden gegeven via onze Dutch Doobadoo Facebook groep. Zorg dus dat je daar lid bent en dat je je daar op 10 december om 20.00 uur meldt.

(Klik op de afbeelding)

Dit is het boodschappenlijstje:

Dutchdoobadoo slee mal 

Dutch Card Art - Sleigh

Dutch doobadoo structure pasta

  Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth 250ml

Doosje merci chocolade 
(Aldi heeft kleine doosjes)
Randpons
 2 vellen cardstock
2 vellen design papier bij elkaar passend
 Plaatje of ingekleurd afdrukje
Spulletjes om te versieren, denk aan mos, takjes en denneappeltjes.
 Lijm pistool is handig.

Tot woensdag 10 december in onze Dutch Doobadoo Facebook groep.
Dan gaan we er weer een gezellige avond van maken met een leuk project als afloop.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


3 opmerkingen:

 1. O, wat lijkt mij dat gaaf! Maar op een doordeweekse dag gaat het niets worden voor mij, dus ik sla een keertje over. Ik ben wel heel benieuwd wat het gaat worden! Lijkt mij wel super gaaf. Dus ik hou het blog in de gaten ;-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er mijn bandrepetie voor verzet. Heb er weer veel zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De mal en de struktuurpasta in huis, afspraak voor woensdag is gemaakt. Maar nu vroeg er gisteren iemand hoe groot het design papier moet zijn. Ze heeft blokjes van 15x15 cm. Is dat groot genoeg of moeten het 30x30 cm zijn ?
  Groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen