Pagina's

vrijdag 7 november 2014

Hoi allemaal,

Het is Herfst, dus wat is er leuker om eens een herfsttag te maken. Weer eens andere kleuren. Leuke uitdaging, want ik ben eigenlijk niet zo van het oranje. We zijn heel blij dat we onze eigen pasta aan het assortiment hebben kunnen toevoegen. Ik ben er al lekker mee aan de gang geweest.


Op deze tag heb ik het Spiderweb gebruikt. Hoe toepasselijk.

Mask Art - A5 - Spiderweb

Als basis heb ik een cremekleurige tag gebruikt die ik bewerkt heb met distressinkt. Daarna met de structuurpasta het spinnenweb gemaakt en laten drogen.


Toen deze droog was bewerkt met donkerbruine panpastel.  Daarna wat Inka brons erop en als laatste gouden patina verf. Daarna de randen bestempeld met bruine inkt.


Afdrukje is van Mo Manning en ingekleurd met Twinkling H20 en distressinkt. Op de hoed met de perlen pen stipjes gemaakt. Uitgeknipt en met foam op de tag geplakt. Zo krijg je wat diepte erin. De paddenstoelen gestanst uit Kraft papier dat je na het embossen kunt opschuren. Dan komt de structuur in een andere kleur tevoorschijn. De stippen zijn sneeuw. 


Het hekje ook met distressinkt en inka gold gedaan en opgeplakt met foam. Daarna wat spagnum en een kaneelstokje  en een bloemetje. Ook de blaadjes gestanst uit kraft en opgeschuurd.Ook hier op de randjes wat inka gold gesmeerd. Toen nog wat witte stipjes in de blaadjes en langs de grasrand gezet zodat ze iets meer spreken.

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:   

1 opmerking: