Pagina's

vrijdag 28 november 2014

Dutch Doobadoo Demo - Doeading


Hallo Doobadoo fans!
Morgen zal ik weer een gezellige demo geven bij Doe@ding in Spijkenisse. Daar heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo en Noor design! collecties bij me.


Deze maand is de alleslijm uitgekomen en speciaal ter introductie heb ik morgen avond een leuke attentie bij aankoop van een flesje lijm. Dit prachtige gelaserde opleg kaartje krijg je bij aankoop van een flesje lijm. 


Natuurlijk heb ik een heleboel voorbeelden bij me met producten uit de nieuwe collectie. Waar onder dit mdf drieluik, hoe leuk is dat om te pimpen. Ik heb er een romantisch sfeer te aan gegeven door er met hartjes op te werken . Vind dat heel toepasselijk op dit model drieluik.


De cardboard hartjes van dutch doobadoo passen hier natuurlijk uitstekend bij. Toen de basis nog los was heb ik het eerst beplakt met design papier en de randen afgewerkt met de Dutch doobadoo structuur pasta en hem daar na in elkaar geknoopt met touw. Toen kon het leukste beginnen versieren. kantjes, lintjes hartjes en wat gescheurde plaatjes vond ik er leuk bij passen.


Ik ben benieuwd wat jullie gaan maken met dit geweldige drielukje wat de mogeijk heden zijn oneindig.
  


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

1 opmerking:

  1. Jammer genoeg is DOEADING net iets te ver weg. anders was ik zeker een kijkje komen nemen
    wens de andere die wel komen kijken heel veel plezier

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen