Pagina's

vrijdag 14 november 2014

Demo Do It Creatief te Elst

A.s. zaterdag 15 november, mag ik weer heerlijk op pad om een demo te geven. Dat wordt dus weer genieten en kennis maken met vele van jullie. Deze keer is de demo bij "Do It Creatief" aan de Smidsstraat 2 in Elst (GLD). En deze heerlijke wintercreatie neem ik natuurlijk ook mee om aan jullie te laten zien.

Deze creatie heb ik gemaakt n.a.v. de geweldig leuke Design Team Dag die we onlangs gehad hebben bij Dutch Doobadoo. Dat was echt lachen, gieren, brullen en natuurlijk ook aan de slag met onze geweldig gave spulletjes. Marianne Reijgersberg had voor ons een super leuke workshop voorbereid, die we natuurlijk allemaal thuis nog af moesten maken vanwege al ons geklets. Maar hier is dan mijn eindresultaat:


 Ik ben zelf erg blij met hoe het geworden is en ik vind de nieuwe mdf huisjes echt helemaal geweldig. Echt een gezellige decoratie voor in de donkere winter dagen. Het kaarsje op de foto zal ik nog wel vervangen voor een nepper, want ik wil het natuurlijk niet riskeren dat de boel in vlammen op gaat. De lichtjes komen van een kleine lichtstreng met led lampjes.


 De kerstbomen zijn ook van Dutch Doobadoo en ik heb ze bewerkt met onze geweldige structuurpasta. Gewoon aanbrengen met een kwast en er wat pieken in trekken. 


En bij een huis horen al gauw bakstenen dus deze heb ik natuurlijk ook weer aangebracht met onze pasta en de hulp van de geweldige steentjes mask stencil.


 Verder nog wat gezellige decoratie op de mdf ondergrond. De mdf ondergrond was eigenlijk 'afval' bij Pronty (waar onze materialen gemaakt worden), maar toen wij dames dat zagen wisten wij gelijk dat wij hier zeker iets mee konden. En zodoende zijn we allemaal naar huis gegaan met een stapel mdf om te gebruiken als ondergrond. Dat is nog eens recyclen toch?!


 Nog wat kant als gordijntjes en een leuk afdrukje erbij en je creatie is klaar. Super om cadeau te doen of om gewoon lekker zelf ter decoratie te houden.


Ik hoop jullie a.s. zaterdag te mogen begroeten in Elst. En heb je vragen over onze geweldige producten stel ze me dan gerust. Ik zal proberen je zo goed mogelijk te helpen.


Natuurlijk krijg je bij mij een GRATIS Limites Mask Art Stencil bij aankoop van een pot Dutch Doobadoo Structuur pasta.

Tot zaterdag,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

1 opmerking:

 1. Hoi Joyce,
  dat wordt een leuke en gezellige dag morgen. Jij gaat Joy/Noor! en Dutch doobadoo demonstreren??
  Wilma komt ook, las ik, van Crealies. Je winter/kerstcreatie is heel gaaf!
  Groetjes en een heel fijne dag!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen