Pagina's

vrijdag 24 januari 2020

Winter



Hoi, Hoi,

Dit keer heb ik een winterse kaart gemaakt door  2 Dutch Doobadoo mallen met elkaar te combineren.  Als eerste gebruikte ik deze tekst mal van Dutch Doobadoo 470.713.759. 


En als tweede heb ik deze Dutch Doobadoo mal gebruikt.  Dutch Shape Art Lill A5 470.713.184


Ik heb als eerste de basiskaart 4 keer overgetrokken.  2 keer op creme cardstock, 1 keer op bruin cardstock  en 1 keer op designpapier. 


Hierna heb ik ze allemaal uitgeknipt en op elkaar geplakt. Vervolgens heb ik de tekts mal 3 keer overgetrokken. De eerste keer op creme cardstock. Daarna de letters op designpapier en nadat ik die uitgeknipt heb, heb ik ze gemat op bruin cardstock. Het was wel even een werkje maar het geeft wel een heel chique resultaat al zeg ik het zelf.


Hierna ben ik met een winterse stempelset   aan de slag gegaan.  De afdrukjes heb ik ingekleurd met Faber Castell potloden.  De afdrukjes heb ik daarna afwisselend met foam tape en lijm op de kaart geplakt zodat je wat hoogte verschil krijgt.


Als laatste heb ik achter de tekst nog een labeltje verstopt. Op het labeltje heb ik een tekststempel verwerkt en nog een stempelafdrukje. 


Zo lijkt het net of het hondje over de letters glijdt. 


Ik vond het een erg leuke kaart om te maken al kostte  het wel wat tijd maar ik ben wel tevreden met het eindresultaat.  Gelkkig heb ik vakantie en dus tijd genoeg om even lekker te knutelen. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer. 

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart ,en winter in roze tinten dat is verrassend ,meestal blauwe tinten. Heb deze ook gekocht omdat mijn achternaam de Winter is moest ik hem ook hebben ,leuk voor foto boek.
    Deze versie is erg mooi.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen