Pagina's

zondag 12 januari 2020

IJskoude Winter Groetjes

Laatst heb ik de swing card Sapphire gemaakt met een vel van Holidays in the Alp. Omdat er 2 afbeeldingen van herten op staan, vond ik het zonde om zomaar zo'n afbeelding te verknippen als het niet nodig zou zijn.  Ik heb dus zo netjes mogelijk gedaan om 1 afbeelding heel te houden. Daarmee heb ik dezeschud kaart nog gemaakt, met dan wel nog extra designpapier voor de kaart.


De kaart maakte ik met shape art Frame Elton en tekende ik 2x over op kraft. Voor de achterkant rilde ik een vouwlijn zodat de kaart kan blijven staan. Daarna tekende ik 'em ook over op designpapier. 

Shape art Frame Elton 470.713.181

Met de afbeelding maakte ik een schudgedeelte met de vierkante shaker die ook precies in de vierkante sneeuwvlok past. En erin wat sneeuw geschud. De randen van het kraft en designpapier zijn voorzien van een dun laagje witte gesso.


Een bloementoef erbij van kerstroos, groen blad, hertenstangen en katoenbollen. Bij bomen staan herten in de sneeuw van foamball clay. De kaart is afgewerkt met een strik van organza waaraan belletjes met twine zit vastgestrikt.

2 opmerkingen: