Pagina's

woensdag 22 januari 2020

Beterschapskaartje

Vandaag een beterschapskaartje voor mijn kleinzoon Guido. Hij was onlangs van de 4e tree van onder vandaan van de trap gevallen en zijn arm zag er raar uit. In het ziekenhuis bleek dat zijn ellepijp en spaakbeen waren gebroken wat operatief verholpen moest worden. Er zijn 2 pinnen ingegaan die er over een paar weken ook weer uit moeten. Echt zielig zo'n klein kereltje! Maar hij heeft zich heel dapper gedragen. Hij heeft geen kik gegeven, ook niet toen ze zijn infuus prikten. 


De dag erna mocht hij weer naar huis en heb ik snel een kaartje voor hem gemaakt. Een kaartje van oma hoort er toch bij?


Het kaartje is gemaakt met shape art Frame Elton en overgetekend op wit fluweelpapier en het designpapier Feliz Navidad van Noor! Design.

Shape art Frame Elton 470.713.181

Het is eigenlijk kerstpapier maar zag het op mijn bureau liggen en vond dat dit ook kon voor een frisse beterschapskaart. De berendokter heeft de stethoscoop al om zijn nek om Guido te kunnen beluisteren. Zijn dokterstas puilt uit met medicijnen, pleister, thermometer, curvelijst en spuit. Op de kaart een tekst gestempeld en (deels) verhoogd.

Groetjes,
Tineke

5 opmerkingen:

  1. Super lieve kaart en hoop dat je kleinzoon weer aan het herstellen is. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, wat vervelend voor Guido! Zo'n leuk en vrolijk gekleurd kaartje van oma doet 'm vast goed.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oma heeft heel goed haar best gedaan om een super leuke kaart voor dit brokkenpilootje te maken.
    Groetjes Cobie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ach wat sneu voor het kleine manneke...hoop dat hij snel opknapt! Super schattig kaartje van oma hoor...erg leuk gedaan!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super lief kaartje van oma sterkte voor de kleine stoere jongen

    BeantwoordenVerwijderen