Pagina's

donderdag 12 september 2019

Kerstmis

 Hallo allemaal,

De kerstmallen liggen al weer in de winkels dus kunnen we weer lekker aan de slag met de kerstkaarten. Wel een raar idee als het buiten zo warm is en je bezig bent met het maken van je kerstkaartjes. Maar goed je kunt nooit vroeg genoeg beginnen toch?Met deze leuke kerstmal heb ik deze kaart gemaakt.  Dutch Doobadoo Card Art Kerstmis A4 470 713 724.


Ik heb eerst de basiskaart overgetrokken op creme cardstock en deze daarna uitgeknipt.  Vervolgens heb ik alle letters overgetrokken op designpapier uit een paperblok. De letters heb ik allemaal nog een keer gemat op kraft.


Vervolgens heb deze twee schattige stempeltjes gebruikt. Ik heb de afdrukjes ingekleurd met Faber Castell potloden. Ik heb ook de glitterpen gebruikt maar dat zie je niet zo goed terug op de foto. 


 Hierna heb ik nog enkele stansen gebruikt. Hiervoor heb ik wit en zilver glitterpapier gebruikt.


Mijn eerste kerstkaart voor dit jaar is weer klaar. Ik moet er nog heel veel maar goed daar hebben we nog heeeeeeel lang de tijd voor. Ik hoop dat jullie weer wat ideetjes op hebben kunnen doen. Leuk dat je even een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog.

Groetjes Mirande

1 opmerking: