Pagina's

woensdag 31 oktober 2018

Wishing you many Merry Moments

Wat is de september collectie weer supermooi! De laatste maanden van het jaar vind ik altijd extra snel gaan dus heb weer een  kerstkaart gemaakt. Het stapeltje groeit gestaag verder. Ik hou ervan om niet met de traditionele kerstkleuren de kerstkaarten te maken.


Deze kerstkaart maakte ik met het nieuwe kaasplankje. Op oudroze en wit cardstock en designpapier "Pink Christmas" van Stamperia tekende ik de mal over. 


Shape art Cheeseboard 470.713.167

De afbeelding komt uit het paperpad van bovengenoemd designpapier en heb ik verhoogd opgeplakt. Onder de afbeelding steekt de "houten"ster uit. Een bloementoef gemaakt van amaryllissen, hulst, larix en mistletoe.  De takjes kregen een dun sneeuwlaagje van snowtex en op de mistletoe heb ik pareltjes gemaakt met een parelpen.


Op een stukje designpapier stempelde ik de tekst en maakte er een banner van. Om de steel van het kaasplankje bond ik een strik van tule, seambinding en bevestigde er belletjes aan met waxkoord. De randjes van het designpapier en het oudroze cardstock kregen een likje witte gesso.


Een fijne dag!

Groetjes,
Tineke

1 opmerking:

  1. Zo ziet een kaasplankje er ineens heel anders uit: supermooi!

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen