Pagina's

dinsdag 23 oktober 2018

Psssttt

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een kaart voor jullie gemaakt met de Card Art Piano. Ik heb de mal op een iets andere manier gebruikt dan eigenlijk de bedoeling is. Dat is ook het leukste van de Dutch Doobadoo mallen. Je kunt ze op verschillende manieren gebruiken. 


 Voor de basis heb ik dus de nieuwe Dutch Doobadoo Piano gebruikt. De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock.  Alle delen heb ik voorzien van designpapier Vintage Soul.  

Dutch Card Art Piano
470.713.677
470.713.677 Dutch Card Art Piano

In het midden heb ik een mal van Noor! Design geplakt. De binnencirkel die bij deze mal hoort heb ik uit designpapier gestanst. En hierbovenop de kitten uit het superleuke knipvel. Ook de vlinder komt uit een Bella Lulu knipvel en past ook precies bij dit designpapier.


De linker flap voor de toetsen die, zoals je hierboven op het plaatje ziet, eruit steekt, heb ik naar binnen gevouwen.  De flap heb ik alleen aan de buitenzijdes dichtgeplakt, zodat ik er nog een paar labels in kan schuiven. Daarna heb ik de maten van de toetsen overgenomen en die erop opgeplakt.  Voor de linkerzijde heb ik de mal nog een keer uitgestanst en precies tegen de andere mal van de voorkant geplakt. Ook hier heb ik de binnencirkel uit designpapier gestanst. En ook op deze mal heb ik weer een kitten geplakt. De teksten komen ook uit dit kittenvel. Verder heb ik de kaart opgepimpt met diverse Noor! Design mallen. En natuurlijk mochten ook hier de Bella Lulu vlindertjes niet ontbreken.


De labels heb ik zelf gesneden en met een pons de hoekjes rond gemaakt. Hierop heb ik weer gemat met designpapier. Bovenaan de label heb ik de Rolodex tabjes geplakt. Deze zitten in de mal voor een rolodex kaartje. De tabjes kun je dus ook leuk gebruiken om aan een labeltje te maken.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

3 opmerkingen: