Pagina's

maandag 8 oktober 2018

Beautiful

Welkom hier vandaag heb ik weer een pagina uit mijn Art Journal voor jullie. Achtergrond gemaakt met acrylverf en distress oxide.  Heerlijk zitten kliederen met me handen en de brayer. 


Voor de wittere vlekken in de achtergrond neem ik wat witte gesso in de vingers en die meng ik dan tussen de verf. Zo krijg je de witte vlekken gemakkelijk in je achtergrond. Alles goed laten drogen hiervoor gebruik ik de heattool. Tja dat is ook echt zo'n basis gereedschap wat bij mij standaard klaar lig op mijn bureau.


Daarna het motief van de dutch Doobadoo mask - Wyber - 470.715.121 met dutch Doobadoo witte gesso op mijn papier gezet. Ook deze goed laten drogen! Nadat hij goed droog was heb ik mijn mask weer terug gelegd en met de Worn Lipstick oxide inkt weer een beetje kleur aangebracht. Met behulp van een dopje afrukje gemaakt met zwarte dutch Doobadoo gesso. Ja ook daar kun je mee stempelen. Deze cirkels heb ik extra kleur geven met 'l Aquarelle van Sennelier. Jane Devenport college papers heb ik gebruikt voor het hoofd. Ik zou willen dat ik zelf zo mooi kon tekenen. 


Zo dit was weer mijn creatie voor vandaag.

Lieve groetjes, 

2 opmerkingen: