Pagina's

zaterdag 20 oktober 2018

Sailing

Hallo allemaal,


Deze keer nog een een zomerskaartje.  Ik heb de boot gemaakt met de Dutch Doobadoo mal, 470.713.509.


Ik heb de basis van deze mal overgetrokken op wit cardstock. Deze heb ik uitgeknipt. 


Daarna heb ik het designpapier van Joy/Noor Seashore 6011/0517 overgetrokken en uitgeknipt. Dit heb ik hierna zoals de mal het aangeeft op Kraft papier geplakt en het daarna nog een keer uitgeknipt,  ierdoor ontstaat er een klein extra bruin randje.  


De vlag bovenaan de boot heb ik ook op Kraft overgetrokken en daarna nog een keer extra  uitgeknipt.  Hierdoor ontstaat er een bruine mast in het midden van de boot. 


Hierna ben ik met de mallen van Dendennis aan de slag gegaan.  Hiervoor heb ik Naked Dendennis en de Slingeraap gebruikt. 


Slingeraap hangt hier aan een touw, die boven in de mast hangt. Ook de reddingsboei, het anker, het roer, de meeuw en de raampjes in de boot heb ik gemaakt met verschillende stansmallen van Joy en Marianne design. Dendennis heeft tijdens het zeilen zijn zwembroek maar wel aangedaan.


Hierna heb ik met verschillende stanzen nog wat golven gemaakt, die ik met foamtape op elkaar geplakt heb. In de golven zwemmen nog een krab en een inktvis. Deze heb ik gemaakt met de Collectables van Marianne, die passen zo goed bij zo'n thema. 


Daarna vond ik de kaart wel af.  Gelukkig is het nog steeds heerlijk weer al vind ik het niet erg dat het nu wat minder warm is.  Maar voor nu genieten we er nog maar even lekker van. Ik wens jullie een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes Mirande

1 opmerking: