Pagina's

donderdag 25 oktober 2018

Receipt

Onze oudste dochter Jacqueline was begin september jarig. Zij houdt van mijn freubels en heeft alles bewaard wat ik tot nu toe gemaakt heb voor haar, onze schoonzoon en de kleinkinderen. Ik probeer dan ook altijd om tijd vrij te maken om iets te maken. Eerst wist ik niets te verzinnen totdat ik hoorde wat ze voor verlangens had. Jacqueline houdt, net als mij, heel erg van bakken en dan vooral taarten, gebak en koekjes. Van Gert wist ik dat ze van hem en de kinderen een hele luxe keukenmachine kreeg dus ik wist direct wat ik wilde maken!


Allereerst heb ik card art Kitchen Aid van Dutch Doobadoo overgetekend op wit fluweelkarton en designpapier.

Card art Kitchen Aid 470.713.617

Deze mal is een uitlopend product dus in veel hobbywinkels is tie in de aanbieding als ze 'em nog hebben. Met witte gesso heb ik de randjes bewerkt.


Bij wat groen blad en takjes zit een mooie bloem die afgewerkt is met een enamel dot. Op de mixerkom zitten een garde, spatels en een deegroller bij een label.Omdat Jacqueline van Goris en mij o.a. een deegroller en spatels van Jamie Oliver krijgt, heb ik de kleuren van het keukengerei aangepast. Op internet heb ik een afbeelding van een broodplankje gezocht, deze verkleind en op designpapier overgetekend. Nog even verder gezocht naar een leuke tekst en daar vond ik "Mama's recept". Deze vond ik echt super en heb ik zo verkleind dat het op de broodplank paste en hierop geprint.  Een strik van tule en seambinding maken het plankje af. Onze dochter vond het een superleuke kaart en alle bijpassende cadeaus.

Een gezellige dag!

Groetjes,
Tineke

2 opmerkingen: