Pagina's

vrijdag 6 april 2018

With Love

Goedemorgen allemaal,

Vandaag heb ik de Dutch Card art mal "Blocks" van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik ben begonnen op wit karton van Joy! Crafts, ik heb hierop het patroon getekend en uitgesneden.Links boven heb ik de mooie Heart stans van Noor! Design gedaan. Het plaatje (een foto van mijn dochter) heb ik gemat op de mooie bloemenstans van Noor! Design. De labels etc. horen bij het papierblok. De vlinders heb ik gestanst met een stans van Noor! Design. De woordjes With Love zijn stickers, ook deze zit bij het papierblok.

PRE-ORDER 1 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Blocks

Aan de rechterkant heb ik eigenlijk hetzelfde gedaan, alleen heb ik daar nog de harten mal van Noor! Design gebruikt, ook de gear hart is van Noor! Design. De kleine bloemetjes op de foto's zijn gemaakt met een stans van Noor! Design, art.nr. 6002/0774. Verder heb ik nog wat plakparels gedaan, een paperclip van Tim Holtz, een papieren kleedje en dat was het dan ook hahaha, op zich valt het best mee toch.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

3 opmerkingen: