Pagina's

maandag 9 april 2018

Tea for Two

Hallo allemaal,

Ben jij een echte theedrinker of houd je liever van koffie? Ik moet eerlijk bekennen dat ik een echte koffieleut ben. Mijn dag begint met een bakje koffie en er volgen die dag nog veel meer haha. Maar vandaag is het tea time en heb ik voor jullie dit tasje gemaakt. Het tasje heb ik gemaakt met de superleuke Dutch Doobadoo Box Art Suitecase. 


Ik ben begonnen door de mal op het witte cardstock te leggen, overnemen met potlood en dan uitknippen/snijden. Daarna heb ik de rilranden gerild. De rilrand is de middelste van de 3 lijnen die naast elkaar liggen. De zijkanten heb ik alleen dichtgeplakt. De bovenkant blijft open. Zo kun je er nog bijvoorbeeld een cadeaukaart instoppen.

Dutch Box Art Suitecase
470.713.043

De andere lijnen zijn de lijnen voor het designpapier. Die heb ik overgenomen uit designpapier uit de Afternoon Collectie van Noor! Design. Hieruit komen ook de stempel en het leuke theepotje. De stempel heb ik gestempeld op een bannermal van Noor! Design. Ook de chrysant is een mal van Noor! Design. De Magnolia stempel vond ik er precies bij passen. Deze heb ik ingekleurd met de Faber Castell Polychromos.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.  Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen: