Pagina's

vrijdag 27 april 2018

Dutch Doobadoo Demo - Noor & Zo

Hallo allemaal, 


De nieuwe collectie van Dutch Doobadoo ligt in de winkel. En wat is hij weer gaaf! Morgen, zaterdag 28 april mag ik met deze collectie een demo geven bij Noor & Zo in Waspik. Dit is een van de kaarten die ik mee zal nemen.Voor deze kaart heb ik de nieuwe Greyboard Art Frames Square gebruikt. Zo leuk dit! Voor de basis heb ik een Shape Art Tag gebruikt. In het midden de Shape Art Rhombus. 


470.713.150 Shape Art Rhombus


De binnenmaten van de mal heb ik overgenomen uit designpapier Secret Garden. De randjes heb ik beïnkt met Vintage Photo en daarna ruw gemaakt met de distresser. Op een aantal plekjes heb ik het designpapier ingescheurd en dit ook wat bruin gemaakt met de distress inkt.  Bovenaan zie je de swirl uit de Greyboard Art Frames Square. Die heb ik op de Versamark gedrukt en daarna roze embossingpoeder overheen gestrooid. Dit weer verhit met de heattool. De bloemen heb ik gemaakt met foam en roze gekleurd met versamagic. 


492.500.002 Greyboard Art Frames Square


Links heb ik nog het leuke autootje geplakt en rechts de verrekijker die ik nog gemat heb op wit cardstock. Achter de verrekijker heb ik nog een Dutch Doobadoo Mask gelegd en dit ingesmeerd met de structuurpasta.En dit is de gave Greyboard Art Frames Sqaure. Die heb ik ook met Versamark bedrukt en daarna embossingpoeder erover gestrooid en verhit met de heattool. De frame heb ik overgenomen op wit cardstock en dit uitgeknipt. In het midden heb ik een leuke stempel gestempeld.En dan zijn we alweer aan de onderkant beland. Links zie je nog een andere mask van Dutch Doobadoo. En ook onderaan nog een swirl die ik ook met embossingpoeder heb bestrooid en verhit. Naast de bloemen nog een wereldbol en klaar is de kaart.


470.715.120 Dutch Doobadoo Mask Art Triangles   470.715.004 Mask Art A5 Faded Dots


Deze en de rest van de nieuwe collectie neem ik morgen mee naar de demo bij Noor & Zo van 10.00 uur tot 16.00 uur, Scharlo 9, 5165 NG Waspik.


Zie ik je morgen? Ik wens je nog een hele fijne Koningsdag en tot de volgende keer!


Liefs,


1 opmerking: