Pagina's

dinsdag 17 januari 2017

Dutch Doobadoo SOL


Hallo Dutch Doobadoo fans,

Vorige week heb ik weer een leuke SOL mogen geven in de Dutch Doobadoo Facebook groep en zoals beloofd zouden we alles nog even voor jullie op een rijtje zetten op het blog.


Boodschappenlijstje:
470.713.114 Dutch Shape Art stencil Label
1 vel cardstock 30,5 x 30,5 cm
3 vel designpapier A4 (verschillende designs)
Ronde stansmal
vntage plaatje of afdrukje voor in de ronde mal
Randstans
Stansjes voor aankleding

STAP 1
TEKEN OP CARDSTOCK 2 X HET GROOTSTE FORMAAT LABEL EN KNIP UIT. TEKEN OP DESIGNPAPIER (2 VERSCHILLENDE DESIGNS) 2 X EEN MAATJE KLEINER LABEL OM TE MATTEN EN KNIP UIT. PLAK OP 1 CARDSTOCK LABEL ALVAST HET DESIGNPAPIER, OP HET 2E LABEL NOG NIET!


STAP 2
GEEF HET 2E LABEL UIT CARDSTOCK EEN RILLIJN OP 11 CM VAN DE BOVENZIJDE. PAS JE DESIGNPAPIER AAN ZODAT HET NIET OVER DE RILLIJN VALT. (ZIE FOTO)


STAP 3
VERWERK OP DE RILLIJN EEN MOOIE RANDSTANS ALS JE DAT LEUK VINDT. BRENG VERVOLGENS LIJM AAN OP ONDERZIJDE VAN JE LABEL (EEN RAND VAN MAX. 3 CM) EN PLAK HIEROP JE ANDERE LABEL. (ZIE FOTO)


STAP 4
TEKEN EEN KLEINER LABEL OP CARDSTOCK EN DESIGNPAPIER EN KNIP UIT. PLAK DE ONDERZIJDE VAN JE KLEINE LABEL VAST OP JE KAARTMODEL. (ZIE FOTO). DE BOVENZIJDE ZET JE VAST MET EEN STRIK, HOEKSTANSJE, BLOEMEN O.I.D.


STAP 5
VERWERK OP HET KLEINE LABEL EEN RONDE STANSMAL MET DAARIN EEN PLAATJE. WERK JE KAART AF NAAR EIGEN IDEE.


En dit was uiteindelijk mijn kaartje geworden. Het idee is van Ineke Bezemer waarvoor ik haar nog even hartelijk wil bedanken.

Leuk om te zien dat we zo ontzettend veel inzendingen hebben mogen ontvangen. Uiteindelijk hebben we toch 1 winnaar gekozen en dat is geworden:

Petra Zeegers 


Stuur jij even je naam en adres naar jaap@pronty.nl dan sturen we je een leuk pakketje met Dutch Doobadoo artikelen toe.

Verder wil ik iedereen weer hartelijk danken voor het massaal meedoen.

De nieuwe datum voor de SOL is ook alweer bekend, dat wordt vrijdag 3 februari. Noteer deze datum dus in je agenda!

   

10 opmerkingen:

 1. Super leuk. Het is een hele creatieve manier om deze mal te gebruiken.
  Hier ga ik binnenkort mee aan de slag.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor de uitleg, voor mijn idee kan ik hem dan veel rustiger maken want het is wel een heel erg leuk model kaart geworden, die aparte modellen hebben wel wat.
  groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat wat mooi is de kaart weer geworden en ook goede beschrijving erbij.
  Grt van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart ,heb de uitleg meegenomen wil hem ook een keer maken. De mal heb ik al maar nog niets meegedaan. dank je wel . Groetjes Joke Marijnissen

  BeantwoordenVerwijderen