Pagina's

woensdag 18 januari 2017

Opkikker

Hallo allemaal,

Het is januari, vaak zijn er dan vele zieken om ons heen. De één snottert nog harder dan de ander hahaha, daarom heb ik maar een leuk zakdoek doosje gemaakt.


Voor dit zakdoekdoosje heb ik een nieuwe Dutch Box art mal van Dutch Doobadoo gebruikt, de Tissuebox. Als basis heb ik wit karton genomen. Aan de zijkanten boven heb ik de rechthoekmal van Noor! Design gedaan. Het afdrukje is van Whiff of Joy "Henry". Ik heb het afdrukje ingekleurd met inktense van Derwent, dit zijn aqua potloden. Ik heb het afdrukje uitgeknipt en vervolgens op de mooie cirkel mal van Noor! Design geplakt.

Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - Tissuebox

De tekst Opkikker komt van een clearsheet van Noor! Design.  Ik heb gestempeld met Archival "Watering Can". Boven de tekst heb ik een paar bloemetjes gedaan, hieronder zit een veertje en een takje van Noor! Design. Bovenop het doosje heb ik nog de hoekjes gedaan die bij de rechthoektige mal van Noor! Design horen. Verder heb ik nog een paar plakparels geplakt.


That's it hahaha ... nou ja, wat zakdoekjes in het doosje natuurlijk. Ik hoop dat ik jullie met mijn creatie weer een beetje heb kunnen inspireren.  Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking: