Pagina's

zondag 8 januari 2017

My Little Garden

Ik vind het heerlijk om met kleine prulletjes, bloemetjes en stansen te werken. Een Pocket Letter is dan ook helemaal in mijn straatje. Natuurlijk kun je daar ook erg goed Card Art van Dutch Doobadoo bij gebruiken. Voor de basis heb ik gekozen voor het stansblok "La Vie Est Belle - Lavendel" van Noor! Design. In dit blok zitten prachtige vellen designpapier, plaatjes en bijpassende stans figuren.


Op de Pocket Letter heb ik de Card Art Gieter van Dutch Doobadoo geplakt. En gecombineerd met het papier uit het stansblok.

470.713.614 Card Art Gieter

Vanaf de gieter ben ik de andere stansen uit gaan zoeken. Deze heb ik uitgestanst en bij de Pocket Letter gepast. Heerlijk dat schuiven en kijken wat er wel of niet bij past.


Ik heb de nieuwe grasrand gebruikt met de paddestoelen uit de Noor! autumn serie. Rechts zie je de Vintage Flourish fiets. De paddestoelen heb ik 2 kleuren gestanst en 3d op elkaar geplakt. Met de Dutch Doobadoo parelpen wat stippen op de hoed gezet.


De leuke duiven komen van de "Just Married" serie van Noor! Design. Ook deze heb ik in verschillende kleuren gestanst en geplakt. Ik vind dat zelf een geweldig effect geven.


Ook de bladeren uit de autumn serie mogen bij deze Pocket Letter niet ontbreken. Ik heb alle randen van het designpapier maar ook de diverse stansen bewerkt met distress inkt vintage photo.


De blauwe ovale mal leent zich mooi voor een tekst en heb ik bovenaan verwerkt. De tekst komt uit het stanblok. Wat gaaf he?


De vlaggenlijn komt uit de Party serie. Je kunt hier ook nog een tekst op verwerken. Ik heb gekozen het alleen met designpapier te verwerken. De potjes en de hark met bezem zijn van een Noor! one of a kind set Garden.


Bij de workshop die ik vrijdag 9 februari geef maken we deze Pocket Letter. maar ook nog een ATC doosje met ATC kaartjes. het doosje stond vorige week op het Noor! & Zo blog en kun je ook bewonderen in de webshop. Heb je zin om ook te komen? Geef je dan op via onderstaande link.


Afbeeldingsresultaat voor noor zo reserveer hier

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en tot volgende week. En misschien tot ziens bij de workshop.


2 opmerkingen:

  1. Geweldig! Wat is er veel op te zien en wat een leuke kleurtjes etc. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er gaaf uit zeg! De workshop lijkt me super om te doen. Even m'n werkagenda checken...

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen