Pagina's

maandag 23 januari 2017

Kadootjes

Goedemorgen lieve blog vriendinnen,

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien met de ó zo mooie nieuwe fold card art A4 470.713.317 zien met de mooie Sweet Violet lijn.


De foldcard art wijst eigenlijk voorzich. Met potlood omtrekken en uitknippen. Wel heb ik de rand geplakt met de rode dubbelzijdige tape. Daarna het desingn papier ook met potlood omtrekken,  itknippen en opplakken met tacky glue of ook dubbelzijdig rode tape. Het hart uitknippen en de swirl eronder nog een x uitknippen en dan gebruik ik kit om het wat op te hogen. Vergeet niet eerst om je tekst te stempelen. Dan op je rechter raam plakken.

470.713.317 Fold Card Art Window 3

Dan heb ik met een liniaal, elke cm. een puntje gezet in het midden van de boven en onderkant. Dit om een zo recht mogelijke lijn te maken. Dan de Crystal Drops voorzichtig erop spuiten, zodat je ongeveer gelijke pareltjes krijgt. Daarna gelijk op het papier, waar je de drops hebt aangebracht, een paar x goed met je vingers ertegen aan tikken zodat je mooie ronde bolletjes krijgt.


Met de mooie Violet Dies heb ik een grote en kleine viool gemaakt. midden in het hart heb ik een druppel Crystal drops gedaan.

Dat was het weer voor vandaag.
Een hele fijne dag allemaal.
En een lieve groet, 
Carla.

2 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie kaart, prachtige kleurtjes ook! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart Carla!!
  En hele mooie kleuren heb je gebruikt.
  Super leuk model is dit !
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen