Pagina's

maandag 16 januari 2017

Sketch Challenge #23

 Hallo allemaal,

Elke maand hebben we een Sketch Challenge. Hierbij ga je een kaart maken met de sketch gemaakt door Jolanda. En ook deze maand is het weer een toffe sketch.

Dit is dan mijn voorbeeldkaart geworden.


Voor de basis heb ik kraft papier gebruikt. Het designpapier komt uit het Noor! Design stansblok en papierblok Cool Dudes. Bovenaan de rand heb ik de Noor! Design randmal met sterren geplakt. En onderaan het dwarsliggend stukje kraftpapier de blauwe Notebook randmal, ook van Noor! Design. De Dutch Doobadoo Cardboard Art zijn heel leuk om je kaart mee op te pimpen. Bijvoorbeeld om zo een "leeg" plekje op te vullen. Ik heb de Cardboard Art Arrow gebruikt.

Dutch Doobadoo Cardboard Art Arrow
472.309.002

Ook de Paper Art zijn erg leuk om te gebruiken op je kaart. Dit is een A5 vel met diverse gelaserde plaatjes. Ze zijn zo gedetailleerd. Dit krijg je nooit zo met een mal die je moet stansen. Je knipt je keuze uit en plakt dit op de kaart.  

Dutch Doobadoo Paper Art Text Balloon.
472.948.040

Ik heb bij de stempel de Dutch Doobadoo Paper Art Text Balloon gebruikt. 


De stempel van Mo Manning heb ik ingekleurd met de nieuwe water colour markers van Winsor & Newton. 

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren en dat jullie weer gezellig meedoen! Dan wens ik jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs,

4 opmerkingen: