Pagina's

zondag 29 januari 2017

Sweet dreams

Hallo allemaal.

Vandaag laat ik jullie een babykaart zien die ik met de Swing Card art mal "Trifold" van Dutch Doobadoo gemaakt heb.


Teken eerst de mal op wit karton, denk goed om de snij- en rillijnen. Teken vervolgens het design papier en plak dit op het witte karton.

Afbeeldingsresultaat voor logo youtube

Kom je er niet helemaal uit, kijk dan even op youtube, Janet heeft weer een filmpje gemaakt met een duidelijke uitleg. Klik maar op het logo.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Trifold

Ik heb hierbij het prachtige Noor! Design - Papier & Stansblock La Vie Est Belle - Little Miracles gebruikt. De baby stansjes horen allemaal bij de One of a Kind set "Baby" van Noor! Design Enkele heb ik uit roze karton gestanst en de anderen uit kraft karton. Ik heb alle stansjes bewerkt met witte gesso.

870.002.010 Gesso Wit 250 ml

Aan de rechterkant heb ik een klein papieren kleedje gebruikt, met hierop een stukje ribbelkarton. De label hoor bij het stansblok. Het plaatje zit ook in het stansblok, deze heb ik kleiner gesneden en gemat op een rechthoekige mal van Noor! Design, ook deze heb ik kleiner gemaakt, zodat ik alleen de mooie randen overhield. Het woordje Baby heb ik gemat op een stukje roze karton. Verder heb ik niet veel gebruikt, nog een paar houten sterretjes en wat plakparels.

470.713.316 Swing Card Art Trifold

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.


3 opmerkingen: