Pagina's

vrijdag 30 september 2016

Winter Wishes

Hallo allemaal,

Tja, daar zit je dan. Een trein van Dutch Doobadoo, wel een hele mooie natuurlijk, maar uitermate geschikt voor Babykaarten of een kinderkaart.

Ik geef a.s. zaterdag een demo bij Devo in Sneek met de nieuwe artikelen van Dutch Doobadoo en de papierlijn Frozen Forrest van Studio Light. En jan toen moest ik natuurlijk even goed nadenken wat ik met deze trein zou doen. Even op internet gezocht en jawel, Winter Express ingetoetst en inderdaad. Ik zag diverse plaatjes voorbij komen , dus vandaar een trein geheel in een winterse stijl.


De mal heb ik uitgetekend op wit karton en uitgesneden. Hierop heb ik design papier gedaan en zoals iedereen vast wel weet, komen alle mallen van Dutch Doobadoo met een mooie vel zwart karton. Deze gebruik ik dan weer.

PRE-ORDER 8 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Trein

Het woordje winterwishes is een laser paper art van Dutch Doobadoo, deze heb ik met een zwarte brushmarker zwart gekleurd.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Winter

De sneeuwpop rechtsonder is ook een laser paper art en hier heb ik de hoed zwart gemaakt.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Snowman

Onder het plaatje van Studio Light heb ik een klein papieren kleedje gedaan. Rechtsboven op de trein heb ik een ster van cardboard art geplakt, ook deze is van Dutch Doobadoo. De mooie witte kerstster is gemaakt met een stans van Noor! Design. De blaadjes heb ik gestanst uit kraft karton. Hierachter nog een strik gemaakt van witte scrappersfloss.

Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Sterren

Hier en daar heb ik wat houten sterretjes geplakt, ooit gekocht bij de Xenos. Verder ook nog enkele witte piepschuimbolletjes als sneeuw erop geplakt. Ik heb hier en daar weer wat witte Gesso aangebracht.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie ook weer een beetje heb kunnen inspireren.
Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

2 opmerkingen:

  1. Tjonge dat heb je heel erg leuk gedaan. Fantastisch zelfs. Prachtig gedaan met de groen forest lijn.
    Groetjes Jokeh

    BeantwoordenVerwijderen