Pagina's

zondag 18 september 2016

In the Light

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie een lantaarn zien met de ó zo mooie veelzijdige Tent mal 470.713.312 van Dutch Doobadoo. Ook deze zal te bewonderen zijn op de Knots Gekke Kaarten Dagen in Den Bosch op de stand van Ge- We Hobby. Dit natuurlijk met de prachtige nieuwe lijn Christmas Nature.


De Art Card  4x voor de helft tekenen op wit cardstock (alleen de voorkant).  De omgevouwen rand aan de onderkant hoef je maar 2 cm te tekenen en dan recht af te snijden. Dit zodat je strakjes de bodem goed kunt verstevigen. Daarna ook 4x design papier met potlood uit tekenen en dan netjes uitknippen/ snijden. Evt. weer alles ruw maken en distressen Nu mag je aan de binnenkant van alle 4 de kanten je vellum plakken.

470.713.312 Card Art Tent

 . Dan 4 x wit cardstock 7.5 bij 3 cm. Rillen aan de korte kant op 1.5 cm. Dit zijn je stukjes die je aan de linkerkant van het papier mag plakken zodat alle 4 de stukken mooi aan elkaar gezet mogen worden. Nu is het heel stevig. De onderkant vouw je op de rillijn naar binnen en dan plak je op de onderkant en ook op de bovenkant van de bodem een stuk cardstock van 11 bij 11 cm. Nu is de bodem mooi stevig. Ik vind het mooi om aan alle kanten een hoekje eraf te knippen. ( op de bovenste foto kun je dat ook zien).


Nu komt dan eindelijk het leuke werk! Alles pimpen....


 Ik heb er een waxine lichtje in gezet en dat geeft 's avonds een mooi effect. Helaas is dat op de foto moeilijk vast te leggen.

Heel veel plezier met je lantaarn!

Een lieve groet, 
Carla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten