Pagina's

zondag 4 september 2016

Happy Summer

Vandaag wil ik jullie deze speciale kaart laten zien, Ik heb voor de vorm van de kaart de nieuwe Shape Art mal Tent 470.713.312 van Dutch Doobadoo gebruikt.. Weer een erg leuk model waar je alle kanten mee op kan.


Zoals je kan zien maak je met deze mal een soort doorkijkje. Het plaatje van de fiets komt van het designpapier. Ik heb onder in de flap van de kaart nog een extra rillijn gemaakt zodat de kaart gewoon plat in een envelop verzonden kan worden.

PRE-ORDER 6 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Tent


Op het organzastrik heb ik de stansmal Winged Beauties verwerkt. In de verpakking zitten 4 verschillende vlinders. Voor deze creatie heb ik 2 verschillende gebruikt. In het midden een speld met een paar parels geplakt.


De kleine postzegels zijn uit het scrapvel geknipt. Deze heb ik wat opgebold en losjes opgeplakt. 


Voor de afwerking heb ik nog wat roosjes op de kaart geplakt, wat plakparels en wat roze scrappersfloss. 

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

5 opmerkingen:

 1. Super mooi en een geweldig modelletje, ziet er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Très jolie carte , je vais me lancer dans une réalisation. MERCI.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart Jenine ! Heel mooi model prachtig Geheel .
  Gr Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben James Michael Hinson, een particuliere leningverstrekker die leningen verstrekt aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen tegen een lage rente van 3%. We weten dat er veel gezinnen zijn die leven van salaris en anderen die niet voor hun financiële verplichtingen kunnen zorgen en om deze reden ben ik hier voor financieel herstel.

  Ik bied een breed scala aan financiële diensten, waaronder: Bedrijfsplanning, Commerciële en Ontwikkelingsfinanciering, Onroerend goed en hypotheken, Schuldconsolidatieleningen, Zakelijke leningen, Particuliere leningen, Herfinanciering van huizen, Hotelleningen, studieleningen enz. Reageer direct via onderstaande e-mail voor meer informatie.

  E-mail: agenthinson@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen