Pagina's

woensdag 7 september 2016

Een nieuw Nestje

Goedemorgen allemaal,

Vanaf de camping kom ik even gezellig bij jullie langs. Eindelijk is het zonnetje erbij, werd ook wel eens tijd na al die regen.Ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe card art mal van Dutch Doobadoo. Daar ben ik helemaal fan van! Jenine is onlangs verhuisd naar een eigen plekje en ja, daar hoort natuurlijk ook een kaart bij. Met al die regen zijn we 2 dagen naar huis geweest, want we zitten ook nog met 2 puppies. Voor mij een mooie gelegenheid om snel even een kaart voor Jenine te maken.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Houses

Aan de rechterkant heb ik de bingo stempels van Noor! Design gedaan. Hieronder een wit papieren kleedje en een stukje ribbelkarton. Rechtsonder nog een paar plakparels. Aan de bovenkant heb ik nog een postcard stempel van Noor! Design gedaan.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Vogelkooitjes - A5

Op het binnenste huisje heb ik niet zoveel gedaan, alleen een banner gemaakt met een tekst stempel van Noor! Design. Aan de linkerkant heb ik een ovale stans van Noor! Design gebruikt. Het plaatje heb ik passend gemaakt en erop geplakt. Ook hier heb ik met een postcard stempel van Noor! Design gestempeld. De tekststempel is eveneens van Noor! Design. Aan de onderkant van het plaatje heb ik een laserart vogelhuisje van Dutch Doobadoo gedaan, hierop nog een stukje filmrol van Tim Holtz, wat natuurlijk materiaal en een paar bloemetjes. Natuurlijk heb ik her en der weer wat Gesso aangebracht.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Zo, dat was het weer voor vandaag. Ik ga nu snel met een bakkie koffie naar buiten, daar waar de vogeltjes fluiten...

Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !!

1 opmerking: