Pagina's

vrijdag 2 september 2016

ATC

 Hallo allemaal,

Maken jullie wel eens ATC-kaartjes en vind je het ook lastig om telkens opnieuw de maten te snijden? Dat is nu voorbij, want we hebben speciaal voor de ATC-kaartjes op maat gesneden kartonnetjes in kraft, wit en zwart. Handig toch? Met de zwarte en witte ATC blokjes heb ik deze 2 kaartjes gemaakt.


Voor de basis heb ik het zwarte karton gebruikt. Daarna heb ik het witte karton iets kleiner gesneden zodat dit gemat kan worden op het zwarte kaartje. 

Dutch Doobadoo Dutch ATC Black
474.300.002


Dutch Doobadoo Dutch ATC White
474.300.001


Eerst heb ik van de Mask Art Grunge Dots 1 rondje uitgeknipt. Dan de mask op het kaartje gelegd en ingekleurd met gele panpastel. Daarna heb ik het rondje weer op de open cirkel gelegd en goosebumps op het kaartje gespoten (alleen op het bovenste gedeelte van het kaartje)

Mask Art Grunge Dots
470.715.101


  Dan het kaartje gedroogd met de heattool en na het drogen blauwe panpastel erop gesmeerd. Dan heb ik van een ander papier de rand afgescheurd en op het kaartje gelegd. Daarna de onderkant met groene panpastel gekleurd. 

De nieuwe Mask Art Stars is een supergave mask van A6 formaat met diverse sterretjes erop. Echt een leuke maat die ook zeer geschikt is voor kaarten. De mask heb ik op het kaartje gelegd en met een dauber en witte inkt de sterretjes wit gemaakt.


Hier heb ik onderaan nog gedeelte van een stempel van Noor! Design erop gestempeld met zwarte inkt.


De Mask Art Stars is natuurlijk zeer geschikt voor de kerstkaarten. Hier heb ik de kerststempels van Noor! Design gebruikt.

Mask Art Stars
470.715.400

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je een vraag? Stel hem gerust hoor! Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

1 opmerking: