Pagina's

dinsdag 20 oktober 2015

Let it be Autumn

Wat is de nieuwe Lovely Autumn collectie van Dutch Doobadoo weer gaaf hé? Ondanks het mooie zomerweer laat ik jullie vandaag toch maar vast een herfsttafereeltje zien.


Aan de linkerkant zie je de Card Art mal Pumpkin. Langs de randen heb ik lichtjes gestempeld met een Bits & Pieces stempel van Crealies. In het midden de prachtige blauwe mal 6002/0303 van Noor! Design. In het midden heb ik een tekst gestempeld met de Autumn clearstamps van Noor! Design.


Op het strik van Raffia heb ik wat roosjes geplakt. Is het vosje niet ontzettend lief? Deze stempel is van Wild Rose Studio, deze heb ik ingekleurd met de l'Aquarelle.


Op de voorgrond zie je allemaal mooie bosdiertjes, dit zijn de nieuwe Kraft Paper Art van Dutch Doobadoo. Op de hertjes heb ik lichtjes wat stipjes gestempeld.


Op het Paper Art hekje heb ik nog een spinnenweb vastgeplakt. Ook zie je daar nog wat losse herfstblaadjes, deze heb ik gemaakt met de Craftable van Marianne Design. Ook de hark is van Marianne Design, deze heb ik uit Papicolor Metallic gestansd. 

472.950.004 Dutch Doobadoo Paper Art Spider   479.002.011 Dutch Doobadoo Craft Art Animals

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.


3 opmerkingen: